Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab 10 (A3-A30) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2015, 15:40 CategorieAndroid

Sinds deze week ligt er een nieuwe tablet van Acer in de Nederlandse winkels. De Taiwanese fabrikant komt met de enkele maanden terug aangekondigde Iconia Tab 10 A3-A30, een tablet die voor het onderwijs ontwikkeld is maar ook voor consumenten een mooi product kan zijn. De tablet is te koop voor 299 euro.

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A30) is voorzien Acer Precision Plus tastsensoren. Deze zijn gevoeliger dan bij andere aanraakschermen, waardoor scholieren kunnen schrijven, tekenen en hun creativiteit kunnen tonen met een pen of stylus met een punt van 2 mm. Ook werkt Acer met Google samen voor het beschikbaar stellen van voor het onderwijs geoptimaliseerde apps.

Acer-Iconia Tab 10 (A3-A30)

Qua specificaties is de tablet aardig uitgerust. Zo krijg je een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, beschikt de tablet over een Intel Atom Z3735F-processor en heb je 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen tot je beschikking. Het opslaggeheugen is uit te breiden middels een microSD-kaart. Verder komt de tablet onder meer met Bluetooth 4.0, WiFi en Android 5.0 Lollipop als besturingssysteem.

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A30) kan uit voorraad gekocht worden bij onder meer de Media Markt. De tablet heeft een prijs van 299 euro meegekregen. Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab 10 (A3-A30).

  • Delen:
Acer Iconia Tab 10 (A3-A30)
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.