Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel kondigt Onetouch Idol 3C-phablet aan

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2015, 11:09 CategorieAndroid

Alcatel heeft tijdens IFA 2015 een nieuwe phablet aangekondigd, namelijk de Alcatel Onetouch Idol 3C, met een scherm van 5,5 inch. Wanneer de phablet in de winkel ligt, dan gaat hij 299 euro kosten.

Alcatel Onetouch Idol 3C met verwisselbare covers

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn heeft fabrikant Alcatel een nieuwe phablet aangekondigd, namelijk de Alcatel Onetouch Idol 3C. Dat is een smartphone/tablet-hybride met een IPS-scherm van 5,5 inch, die, volgens Alcatel, altijd een goed leesbaar scherm presenteert, ook in het zonlicht. Daarnaast beschikt het scherm over Technicolor Color Enhance, waardoor de kleuren ook van het scherm zouden moet spatten. Onder de motorkap zit een onbekende octacore-processor, die gebruikers in staat snel te streamen en te browsen.

Verder heeft de Alcatel Onetouch Idol 3C twee naar voren gerichte speakers en inclusief JBL by Harman Clari-Fi-muziekrestauratiesoftware, een dertien megapixel-camera met een groot diafragma voor mooie nachtfoto’s, EIS-videostabilisatie en een acht megapixel-camera aan de voorzijde. De camera aan de voorzijde heeft een groothoeklens met een 84-gradenbeeldhoek voor de betere selfies. Wanneer de Idol 3C precies op de markt verschijnt, is helaas nog niet bekend. Maar wanneer dat gebeurt, dan kost-ie 299 euro.

Alcatel-Idol-3C

In onze recensie van de Alcatel Onetouch Idol 3, eveneens met een scherm van 5,5 inch, kun je lezen dat we fan zijn van dit toestel. Hoewel er natuurlijk nog mooiere en betere gadgets op de markt te vinden zijn, biedt de Idol 3 toch waar voor zijn geld, onder andere door de minimale Android-skin op het apparaat, het fijne 5,5 inch-scherm en door de toevoeging van goede camera’s en speakers. Hoe dat met deze versie zit weten we natuurlijk nog niet, maar we hopen erop dat de Idol 3C beter presteert en met minder games geleverd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.