Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Amazon lanceert tablet voor 50 dollar voor de feestdagen’

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 10:43 CategorieAndroid

Amazon zou voornemens zijn een tablet met een zes inch scherm voor maar vijftig euro te willen lanceren de aankomende feestdagen. Op dit moment is de goedkoopste Amazon-tablet verkrijgbaar voor 99,99 dollar.

Gerucht: Amazon brengt tablet voor vijftig dollar op de markt

Dit jaar heeft Amazon het qua nieuwe hardware niet echt druk gehad, op de lancering van de nieuwe Kindle-e-reader en de Amazon Echo, een digitale assistent voor in huis, na dan. Op het gebied van tablets is het nogal stil gebleven, al was er eerder wel het gerucht dat Amazon er eentje wilde uitbrengen met ondersteuning voor een SD-kaart. Een opvallend gegeven, aangezien het merk mensen wil stimuleren gebruik te maken van de cloud en dan natuurlijk het liefste de clouddiensten, voor opslag en muziek, van Amazon zelf.

Daarom komt dit nieuwe gerucht een beetje uit de lucht vallen: het gerucht dat Amazon voornemens is een tablet met een scherm van zes inch en een prijskaartje van slechts vijftig dollar wil lanceren aan het einde van 2015. De compacte tablet zou voor de aankomende feestdagen al in de winkel moeten liggen. Momenteel is de goedkoopste Amazon-tablet 99,99 dollar. Ook deze tablet heeft onder meer een scherm van zes inch, evenals 8GB aan interne opslagruimte en de optie om te verbinden met een WiFi-netwerk.

Het doet ons afvragen wat de specs voor die nieuwe tablet dan zijn, aangezien dat dan weer niet naar buiten is gebracht. Daarnaast zou Amazon ook nog twee andere tablets willen lanceren, met een acht en tien inch-scherm.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.