Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 6.0 Marshmallow verschijnt op 5 oktober’

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2015, 10:36 CategorieAndroid

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat Android 6.0 Marshmallow vanaf 5 oktober 2015 beschikbaar is om te downloaden naar je Android-apparaat. Dat meldt althans de Canadese telecomprovider Telus op zijn eigen website.

Verschijnt Android 6.0 op 5 oktober?

Android 6.0 Marshmallow verschijnt op 5 oktober – meldt althans de Canadese telecomprovider Telus op zijn eigen website. En het zou zomaar kunnen, aangezien dat een week na de persconferentie van Google is, waar mogelijk de nieuwe Nexus-apparaten worden aangekondigd, evenals een harde releasedatum voor het nieuwe Android. Mocht je nog niet weten wat Android 6.0 is: het is het nieuwe Android-besturingssysteem voor smartphones en tablets. In dit artikel hebben we uitgebreid uitgelegd wat je precies kunt verwachten.

Wanneer Google zijn jaarlijke herfstpresentatie heeft gehouden, dan duurt het meestal niet lang voordat de nieuwste versie van Android daarna ook beschikbaar is voor iedereen. Helaas was het vorig jaar zo dat het OS wat vertraging opliep door systeembrekende bugs en ook andere fabrikanten, zoals Samsung, hadden er zichtbaar moeite mee het besturingssysteem naar zijn eigen hardware te krijgen. Laten we hopen dat we het dit jaar anders zien en dat de update snel mag arriveren, want het nieuwe Android ziet er nu al goed uit.

Bekijk hier alvast een render van de onaangekondigde Nexus 6P en hier alvast een render van de eveneens onaangekondigde Nexus 5X.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.