Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android-game Lost Pixels test reactiesnelheid en denkvermogen

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2015, 13:05 CategorieAndroid

Met het Android-spel Lost Pixels kun je niet alleen je reactiesnelheid of denkvermogen testen, maar juist allebei tegelijkertijd. De game is gratis te downloaden en bevat een in-app-aankopen voor extra te spelen levels.

Lost Pixels: test je reactiesnelheid én denkvermogen

De game Lost Pixels, van ontwikkelaar Revolution Fist, test zowel je reactiesnelheid als je denkvermogen. Het spel bevat 45 levels en dat is nog exclusief de content die door de spelers zelf is gemaakt. De game is al sinds eind augustus uit en is eigenlijk direct onder de radar gaan vliegen, waardoor de game eigenlijk niet echt de aandacht heeft gekregen die het verdient. In Lost Pixels speel je met een pixel die zijn plek op het scherm moet terugvinden, zodat die rode, dode pixels voorgoed verdwijnen van het verder heldere display.

Lost Pixels is typisch zo’n game die gemakkelijk begint en daardoor snel op te pakken is, maar al snel veel moeilijker wordt en ook echt van de speler vraagt bekend te zijn met de regels en machanics van het spel. Naast het feit dat je andermans levels kunt downloaden, is het ook mogelijk je eigen levels te maken dankzij de ingebouwde level editor, zodat je je vrienden of gewoon wildvreemden mensen kunt uitdagen met je eigen ideeën. Die levels kun je ook beoordelen of je hem goed of slecht vindt en andere spelers kunnen dat ook bij jouw level doen.

Je kunt Lost Pixels gratis downloaden en dan meteen beginnen aan de eerste 25 levels. Voor de overige twintig levels moet je een klein in-app-aankoop doen. Met de gratis versie heb je eveneens toegang tot de zelfgemaakte content.

  • Lost Pixels
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.