Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘App Thinning’ voor iOS 9 is voorlopig uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2015, 11:03 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat de ‘App Thinning’-functie op een later moment wordt uitgebracht voor iOS 9, vanwege een vervelende bug die weer te maken heeft met iCloud. Met App Thinning haal je alleen de relevante data van een app binnen voor je iOS-apparaat.

iOS 9 en App Thinning: alleen de relevante info voor jouw apparaat

Apple heeft aangekondigd dat één van de grootste en belangrijkste features voor iOS 9, genaamd App Thinning of App Slicing, op dit moment is uitgesteld. Met ‘App Thinning’ ben je in staat om alleen de meest relevante data van een app binnen te halen naar je iPhone of iPad, waardoor je niet extra data hoeft te downloaden die je vervolgens eigenlijk helemaal niet nodig hebt op dat apparaat in kwestie. Daardoor ben je niet alleen sneller klaar met downloaden, de app neemt ook nog eens minder ruimte in beslag op je interne opslagruimte.

Het volgende bericht is te lezen op Apples ontwikkelaarscentrum.

App slicing is currently unavailable for iOS 9 apps due to an issue affecting iCloud backups created from iOS 9 where some apps from the App Store would only restore to the same model of iOS device.

When a customer downloads your iOS 9 app, they will get the Universal version of your app, rather than the variant specific for their device type. TestFlight will continue to deliver variants for your internal testers. App slicing will be reenabled with a future software update. No action is needed by you at this time.

Dit zou kunnen verklaren waarom Apple enkele app-updates heeft teruggetrokken of extra heeft uitgebracht, maar Apple wilde dit idee niet bevestigen of ontkennen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.