Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt eerste Android-app uit: Move to iOS

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2015, 9:52 CategorieAndroid

Apple heeft zijn eerste Android-applicatie uitgebracht, waarmee het mensen de wil over te stappen van Android naar het eigen iOS. De applicatie heeft Move to iOS en laat niets aan de verbeelding over; maar het maakt het overstapproces wel gemakkelijker.

Move to iOS: Apple wil Android-gebruikers helpen overstappen

Daar is Apples eerste Android-app dan eindelijk: Move to iOS. Deze applicatie werd eerder dit jaar al aangekondigd en is vanaf nu te downloaden uit Google Play. Wanneer je hebt besloten om van Android naar iOS over te stappen, dan raden we je aan deze officiële app te gebruiken, aangezien het je gemakkelijk en snel helpt dat proces te voltooien. Let wel op: de app neemt niet al je bestanden en informatie mee, zoals gekochte applicaties en media of media dat is opgeslagen binnen een bestaande app op je Android-smartphone of -tablet.

Met Move to iOS ben je in staat om berichten, foto’s, contacten, video’s, favorieten / bladwijzers, e-mailaccounts, kalenders en gratis applicaties te kopiëren naar een iPhone en iPad. Dat kan vanaf een Android-smartphone en -tablet. Wanneer je Move to iOS opstart, moet je eerst de voorwaarden accepteren en daarna krijg je een code toegewezen. Met die code weet je nieuwe iPhone of iPad dat het moet communiceren met Android, waarna je direct kunt beginnen met kopiëren. Je kiest wat je wil overzetten en de app doet eigenlijk de rest.

Het grappigste is misschien nog wel dat de app je op de hoogte brengt van het feit dat je je Android kunt laten recyclen bij de dichtstbijzijnde Apple Store. Je vindt de app via de onderstaande downloadlink.

  • Move to iOS
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.