Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad mini 4 uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 13:55 CategorieApple

Eerder deze maand kondigde Apple een aantal nieuwe producten aan, waaronder de iPad Pro, de iPad mini 4 en de iPhone 6S Plus. De iPad Pro verschijnt later dit jaar pas en wanneer we de iPhone 6S Plus kunnen verwachten is nog onduidelijk. Maar, de iPad mini 4 ligt al in de Nederlandse winkels.

iPad mini 4

De Apple iPad mini 4 is de opvolger van de iPad mini 3 maar pakt eigenlijk de belangrijkste specificaties van de iPad Air 2 mee. Het is dus een grote upgrade, met betere prestaties. Het display is hetzelfde gebleven; met een 7,9-inch formaat en een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels.

Verder beschikt de iPad mini 4 over de Apple A8-processor, Bluetooth, WiFi, een lightning-poort, twee speakers, de TouchID vingerafdruksensor en natuurlijk iOS 9 als besturingssysteem. We hebben in feite dus te maken met een kleine versie van de iPad Air 2. Qua design is de nieuwe mini weer iets slanker en lichter dan zijn voorganger.

Lees ook ons artikel waarin we de iPad mini 4 vergelijken met de mini 3 en mini 2.

Prijs en beschikbaarheid

De Apple iPad mini 4 kan bij de winkels onderaan dit artikel gekocht worden voor een prijs vanaf 399 euro. Hiervoor krijg je de 16GB-versie. Er is ook een 64GB-versie en een 128GB-versie beschikbaar, en alle modellen komen met optioneel 4G.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.