Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPhone 6S Plus op 9 oktober te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 15:20 CategorieApple

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus op 9 oktober naar Nederland komen. Beide toestellen moeten vanaf die dag te koop zijn bij diverse retailers. De iPhone 6S krijgt een prijs vanaf 749 euro, de grotere 6S Plus gaat vanaf 859 euro over de toonbank.

Niet alleen laat Apple weten wanneer de nieuwe iPhones in de Nederlandse winkels liggen, ook heeft het bedrijf aangegeven dat de verkopen tot nu toe alle verwachtingen overtreffen. Er is volgens Apple wederom een record verbroken met de verkopen van de nieuwe toestellen, welke al te koop zijn in onder meer Duitsland, Frankrijk, China en de VS. Volgens het bedrijf uit Cupertino zijn er in het eerste weekend ongeveer 10 miljoen exemplaren verkocht.

iPhone 6 S plus kleuren

In Nederland kun je dus op 9 oktober naar de winkel voor de iPhone 6S Plus en iPhone 6S. Het kleinste model met 16GB aan opslaggeheugen gaat 749 euro kosten. De 64GB-versie kost 859 euro en de 128GB-versie gaat 969 euro kosten. De iPhone 6S Plus met 16GB aan opslaggeheugen krijgt een prijs van 859 euro. Voor de 64GB-versie betaal je 969 euro en de 128GB-versie gaat 1.079 euro kosten.

Lees meer over het verschil tussen de iPhone 6S Plus en iPhone 6 Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.