Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lost App Thinning-bug op, brengt update uit

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 9:01 CategorieiPad

Apple heeft bekendgemaakt dat het bedrijf het probleem omtrent App Thinning heeft opgelost en een update heeft uitgebracht voor Xcode. Xcode is de software waarmee ontwikkelaars apps kunnen maken voor Mac en iOS.

Apple: ‘Probleem met App Thinning is opgelost’

Vorige week kwam helaas in het nieuws dat Apple op een probleem met App Thinning was gestuit. Dat probleem had te maken met de iCloud-backups, die er niet voor konden zorgen dat iedereen alleen de informatie zou krijgen die het voor zijn eigen systeem nodig heeft (wat het idee achter App Thinning is, zodat je niet onnodige data hoeft te downloaden en te installeren). Daardoor werd de feature uitgesteld tot een onbekende datum en die datum lijkt dichterbij te komen. Maar een specifieke dag is helaas niet bekendgemaakt.

Apple heeft wel een update uitgebracht voor Xcode. Xcode is de software voor ontwikkelaars waar ze apps in kunnen maken voor Mac en iOS en daar hebben de meeste consumenten dus niets mee te maken. In de releasenotities van Xcode 7.0.1 staat te lezen dat de bugs omtrent App Thinning zijn opgelost, maar het bedrijf meldt niet hoe dat is gelukt of wat er precies gebeurd is. Waarschijnlijk moet Apple nu samenwerken met de ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de feature werkt naar behoren of zoals het eerder dit jaar werd beloofd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.