Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iCloud-opslag goedkoper met de komst van iOS 9

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 16:13 CategorieiPad

Met de komst van iOS 9 worden ook de prijzen voor iCloud-opslag aangepast door Apple. In veel gevallen wordt data kopen voordeliger.

iCloud-data wordt voordeliger

Met de komst van iOS 9 en de nieuwe iPhones en iPads wordt de prijs van iCloud-opslag verlaagd door Apple (hoe je iOS 9 kan installeren lees je hier).  De Amerikaanse prijzen werden eerder al aangekondigd op een Keynote maar vanaf nu zijn ook de prijzen in België en Nederland bekend. Als je op je iPad naar Instellingen > iCloud > Opslag > Wijzig opslagabonnement navigeert zie je de nieuwe prijzen.

5GB opslag krijg je nog steeds gratis, voor 50GB betaal je €0,99 per maand, voor 200GB €2,99 per maand en voor 1TB €9,99 per maand. De grootste verandering vindt plaats in de laatste categorie, waar je vroeger €19,99 per maand betaalde voor 500GB aan opslag. Als je een jaarlijks abonnement hebt vernieuwt je abonnement aan dezelfde prijs.

iCloud-opslag kan je gebruiken voor het opslaan van back-ups van je iPad of iPhone en het bewaren van je foto’s en andere gegevens. Daarnaast kan je aan de hand van iCloud-Drive ook allerlei bestanden en documenten opslaan in de cloud, een dienst die ook ondersteund wordt op OS X. Apps als Pages, Keynote en Numbers bieden ondersteuning voor iCloud Drive.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.