Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #115

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere de religieuze videogame The Deer God.

Radar

Radar is een televisieprogramma op de Nederlandse tv dat consumentenproblemen onder de aandacht brengt. Heb je een klacht die niet op te lossen lijkt met een bedrijf? Schakel Radar in en wie weet kan de redactie van het programma je helpen. Met de onderstaande app gaat dat proces wellicht wat gemakkelijker. Ben je een vreemde aanbieding tegengekomen? Heb je een goed idee voor een reportage? Of wil je reageren op een oproep van de redactie? Deze app biedt je de snelste en handigste manier om jouw suggesties naar Radar te sturen.

radar-1540

Radar is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Radar

Penoza

Ook bekend van de Nederlandse televisie is de spannende serie Penoza. Je kunt deze applicatie beschouwen als een companion app, die, mits je goed je best doet, zelfs vroegtijdig toegang kan bieden tot de nieuwste aflevering. Als je de app hebt gedownload moet je eerst de Omerta ondertekenen. Daarna ben je officieel aangesloten bij Het Netwerk van Penoza. Je maakt nu deel uit van De Familie en dat heeft zijn voordelen. Maar voor wat hoort wat, dus zijn er een aantal huisregels opgesteld. En die huisregels vind je natuurlijk in de gratis app.

penoza-1540

Penoza is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Penoza

The Deer God

The Deer God wordt door veel mensen als een bijzondere game gezien. Niet alleen omdat het er adembenemend uitziet (bekijk de onderstaande screenshot maar), maar ook omdat het strakke platformactie aanbiedt en je mogelijk kan laten nadenken over religieuze thema’s. The Deer God is een game over overleven, reïncarnatie en karma – laat je er echter niet van weerhouden deze game te spelen wanneer je niet religieus bent, want ook zonder die laag biedt deze game een mooie ervaring aan. En hij is nu ook (tijdelijk) in de aanbieding.

the-deer-god-1540

The Deer God kost eenmalig 7,50 euro en is nu te downloaden uit Google Play. Extra tip voor Xbox One-bezitters met een Gold-abonnement onder ons: de game is nu nog gratis te downloaden voor je spelcomputer.

  • The Deer God

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.