Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #116

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere de bijzondere arcadegame genaamd David.

David

De game David valt in eerste instantie op dankzij zijn grafische stijl: een combinatie van retro en moderne effecten. Die combinatie zorgt ervoor dat David al een tijdje op onze radar staat. Gelukkig is de gameplay net zo maf als de graphics. Je speelt met een blokje, genaamd David, die vijanden moet ontwijken en verslaan. Dat doe je niet door gewoon in het luchtledige te schieten, maar door middel van een katapult. Je zult dus enigszins moeten opletten. Tevens komt dit spel het beste tot zijn recht op een groter scherm, zoals op een tablet.

david-google-play

David is nu voor 1,09 euro te downloaden uit Google Play.

  • David

Moto Body

Nee, aan fitnesstrackers op Android hebben we geen gebrek, maar de app Moto Body is wel een aanrader – voor iedereen met zo’n Moto 360-smartwatch, dan. Moto Body doet in feite niets anders dan andere fitnessapps momenteel aanbieden, maar geeft wel de meest accurate informatie weer over je sportprestaties, in combinatie met die Moto 360. Met een andere smartwatch werkt de app helaas niet – daarvoor heb je natuurlijk keuze genoeg. Heb je een Moto 360-smartwatch of haal je binnenkort die nieuwe? Download dan Moto Body.

moto-body

Moto Body is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Moto Body

Inkboard

Vroeger deden we het allemaal wel eens: een pen pakken en dan in het tijdschrift van mama gaan tekenen. Vrouwen kregen snorren, baby’s kregen pistolen – dat soort absurde dingen. Die tijden kun je nu herleven met de app Inboard. Deze app stelt je in staat op bestaande foto’s tekenen. Absoluut geen nieuw idee natuurlijk en de app is, in vergelijking met andere, soortgelijke apps, misschien ook helemaal niet zo uitgebreid. Maar omdat Inkboard volledig gratis is én geen in-app-aankopen bevat, kunnen we hem toch van harte aanbevelen.

inboard-google-play

Inboard is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Inkboard

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.