Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #110

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere de nieuwste versie van het populaire spel Worms.

Trick Shot

Trick Shot klinkt heel simpel, het is namelijk de bedoeling dat je een bal in een doos speelt. Maar, de makers van het spel hebben het iets moeilijker gemaakt dan dat. Er zijn namelijk verschillende elementen die je moet gebruiken om de bal in de doos te krijgen, waardoor het spel een ware puzzel wordt. Zo kun je ventilatoren gebruiken om het balletje een stukje te laten zweven, zijn er knoppen die objecten laten draaien en er zijn zelfs zwarte gaten die de bal van de ene naar de andere plek verplaatsen.

Trick Shot app

Trick Shot is voor €1,99 te downloaden in de App Store.

  • Trick Shot

Goat Simulator MMO Simulator

De makers van Goat Simulator en Goatz hebben afgelopen week een nieuwe app gelanceerd: Goat Simulator MMO Simulator. In dit hilarische spel bestuur je een geit in een wel heel aparte wereld. De wereld doet middeleeuws aan, maar er lopen ook wandelende magnetrons rond. In de wereld kun je vrij rondlopen en op monsters jagen, goocheltrucs uitvoeren en op andere beesten jagen.

Goat Simulator MMO Simulator app

Goat Simulator MMO Simulator is in de App Store te downloaden voor €4,99.

  • Goat Simulator MMO Simulator

Worms 4

Een paar jaar geleden was iedereen gek van het spelletje Worms. Daarin moest je andere wormen vermoorden met aparte wapens. Onlangs is Worms 4 voor de iPad uitgebracht. Worms 4 is nog socialer: je kunt online spelen tegen je vrienden, ook als ze op een ander WiFi netwerk zitten. Games zijn nu ook korter volgens de makers, maar er zijn extra explosieve en krachtigere wapens toegevoegd. Als laatste heeft Worms 4 nog steeds de fantastische stijl zoals we gewend zijn, met felle kleuren en grappige geluiden.

Worms 4 iPad app

Worms 4 kost €4,99 en is te downloaden in de App Store.

  • Worms 4

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.