Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #111

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je zonder afleiding kunt schrijven.

Adblock Browser

Afgelopen week werd Adblock Browser gelanceerd. Dit is de iPad en iPhone-versie van de bekende plugin die advertenties blokkeert. De app zelf is een browser, en de app kan dus (nog) geen advertenties blokkeren in Safari. Naast dat je van vervelende advertenties afbent met de app, bespaar je volgens de makers 50% van je internetbundel, en 23% batterij.

Adblock Browser

Adblock Browser is gratis te downloaden in de App Store.

  • Adblock Browser

Infinity Blade 3

Infinity Blade 3 is de derde en laatste app in de Infinity Blade serie. In dit spel vecht je je als ridder een weg door een kasteel. Dat kasteel is echter verder van verlaten, want onderweg kom je vele monsters tegen. Uiteindelijk kom je de eindbaas tegen, een hele sterke vijand. Deze zal je niet in een keer verslaan, maar elke keer als je sterft als ridder kom je terug met de opgedane krachten van de vorige ridder, tot je sterk genoeg bent om de eindbaas te verslaan.

Infinity Blade 3 app

Infinity Blade 3 is tijdelijk gratis te downloaden als Apple’s app van de week.

  • Infinity Blade 3

iA Writer

Wie veel schrijft, ontdekt al snel veel nadelen in standaard tekstverwerkers, zoals Word. Daarom zijn veel schrijvers en journalisten overgestapt naar andere apps, en velen kozen voor iA Writer. Afgelopen week brachten de makers van iA Writer versie drie van hun app uit. iA Writer is een minimalistische app met weinig features, zodat je je goed op het schrijven kunt richten. Een tekst maak je op met Markdown, een snelle manier voor bijvoorbeeld het vet drukken van woorden, en het plaatsen van afbeeldingen en links.

iA Writer 3 app

iA Writer is voor €9,99 te downloaden in de App Store.

  • iA Writer

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.