Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #112

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer o.a. een app waarmee kinderen natuurverschijnselen kunnen ontdekken.

1Password

Afgelopen week werd iOS 9 uitgebracht, en een van de belangrijkste nieuwe features voor de iPad is multitasking. Vanaf nu is het mogelijk om twee apps tegelijkertijd naast elkaar te gebruiken. 1Password update haar iPad apps direct na het beschikbaar komen van iOS 9, en de app ondersteunt multitasken nu al. Op deze manier kun je een wachtwoord kopiëren of een veilige notitie aanmaken zonder een app te hoeven sluiten. Naast deze nieuwe feature heeft de app een nieuw likje verf gekregen.

1Password

1Password is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • 1Password

Auctioneer

Een van mijn huisgenoten kijkt vol passie naar veilingen van auto’s maar, ik vind de rol van de veilingmeester veel interessant. In auctioneer ben je zelf een veilingmeester, en veil je objecten. Hoe beter je wordt, hoe mooier de objecten, zoals een kunstwerk van Andy Warhol. Je veilt objecten door op de hoogste prijzen te tikken.

Auctioneer

Auctioneer is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • Auctioneer

The Earth

The Earth is een prachtige nieuwe app die aardrijkskunde weer leuk maakt. De app, geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar, legt verschillende natuurverschijnselen uit aan de hand van een interactieve app. Zo kun je zelf een vulkaan laten uitbarsten en zien hoe de lava vanuit het binnenste van de aarde de krater uitkomt, of een aardbeving veroorzaken. Je ziet dan niet alleen de aardbeving zelf, maar ook de verschillende soorten aardbevingen.

The Earth

The Earth is gratis te downloaden in de App Store.

  • The Earth

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.