Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De iPhone 6S & iPhone 6S Plus zijn eigenlijk waterproof’

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2015, 13:59 CategorieApple

In een filmpje op YouTube is te zien hoe iemand een iPhone 6S & 6S Plus een uur lang in water dompelt, waarna de toestellen nog perfect werken.

iPhone dan toch waterproof?

In onderstaand filmpje zien we hoe iemand een gloednieuwe iPhone 6S en 6S Plus in een bakje water onderdompelt. Beide toestellen houden het ongeveer een uur lang vol en lijken daarna nog perfect te werken. Het water is wel helemaal niet diep, waardoor er weinig druk is, en de test is ook niet uitgevoerd door een professional, maar het filmpje doet toch wat vragen opkomen.

De Apple Watch is volgens Apple ook niet waterproof, maar uit verschillende tests blijkt wel dat het toestel perfect tegen wat water kan. Volgens verschillende fans lijkt het er op dat de iPhone 6S wel in beperkte omstandigheden tegen water kan, maar dat Apple het officieel niet bevestigt om juridische problemen te voorkomen wanneer het toestel het toch begeeft. Die conclusie lijkt ons echter nogal wat voorbarig, zeker op basis van één test. We zijn alvast benieuwd hoe het apparaat het doet in andere tests.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.