Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dell Venue 10 Pro met Windows 10 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2015, 9:48 CategorieWindows

Dell schijnt momenteel niet alleen te werken aan een Dell Venue 8 Pro, maar ook een Dell Venue 10 Pro Windows-tablet. Uiteraard zou deze tablet ook worden voorzien van zijn eigen keyboard dock, waardoor je prettiger op het apparaat kunt werken.

Gerucht: nieuwe versie Dell Venue 10 Pro op komst

Hoewel we tijdens de IFA in Berlijn niets nieuws van Dell hebben gehoord, gonst het van de geruchten in het weekend na de beurs. Zo kwamen we al eerder het gerucht over een nieuwe versie van de Dell Venue 8 Pro tegen, evenals Dell XPS 12-convertible. Maar daar blijft het volgens de geruchtenmolen niet bij, aangezien er nu gezegd wordt dat de fabrikant ondertussen ook werkt aan een nieuwe versie van de Dell Venue 1o Pro. Het zou gaan om een model met een krachtige Intel Atom Cherry Trail-chip.

De nieuwe Dell Venue 10 Pro (5056) zou geleverd worden met een full hd-scherm, een optioneel toetsenbord, een digitale pen en een 3D-camera die diepte kan zien. Qua aansluitingen zouden we kunnen rekenen op een usb type-c-aansluiting, een micro-HDMI-poort en een mini-usb-poort. Aan de achterkant van het apparaat zou mogelijk een camera van acht megapixels verschijnen, terwijl we een camera van twee megapixels aan de voorkant kunnen verwachten. Ook zou de tablet voorzien zijn van WiFi en een optionele 4G-verbinding.

Het werkgeheugen zou moeten neerkomen op 4GB, terwijl we qua opslagruimte 128GB mogen verwachten. De geruchten spreken van een release in november – maar net zoals voor de andere ‘gelekte’ tablets geldt dat ook dit nog niet zeker is. Over het besturingssysteem is nog niets gezegd, maar aangezien het een Windows-tablet wordt, verwachten we dat Windows 10 standaard meegeleverd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.