Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dell werkt aan nieuwe Dell Venue 8 Pro-tablets’

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 11:24 CategorieWindows

Het zou zomaar kunnen dat Dell van plan is nieuwe versies van de Dell Venue 8 Pro uit te brengen, met daarop Windows 10 als OS. Zeker weten doen we het op dit moment nog niet, omdat de fabrikant het nieuws zelf niet naar buiten heeft gebracht.

Gerucht: nieuwe Dell Venue 8 Pro op komst?

Dell is mogelijk van plan om met nieuwe versies van de Dell Venue 8 Pro-tablet aan te komen zetten, die eveneens een acht inch-scherm zouden krijgen. De nieuwe modellen zouden niet alleen een snellere processor moeten krijgen, maar consumenten ook de keuze moeten geven tussen verschillende schermresoluties. Deze informatie is afkomstig uit vermeende gelekte documenten in handen van een Duitse techwebsite, die verder meldt dat alle nieuwe tablets één ding gemeen zullen hebben en dat is de ondersteuning voor de Dell Active Stylus.

Mocht de informatie accuraat zijn, dan kun je de onderstaande specs verwachten.

  • 8 inch-scherm, met de optie voor een 1280 bij 800 of 1920 bij 1200 pixels resolutie;
  • Intel Atom x5 Cherry Trail-processor;
  • Windows 10;
  • 802.11ac WiFi, Miracast en WiDi wireless display en NFC;
  • Usb type-c-poort;
  • Dell Active Stylus-ondersteuning.

Ook zou het mogelijk zijn om een 3D-camera toe te voegen aan te tablet, zodat je op Windows 10 kunt inloggen met je gezicht, en zou je ook kunnen kiezen voor de optie mobiele internetverbinding. Extra hdmi- en usb-poorten zijn eveneens optioneel te installeren.

  • Delen:
Dell Venue 8 Pro
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.