Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dell werkt aan XPS 12 convertible met 4K-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 14:07 CategorieWindows

Dell heeft afgelopen week tijdens IFA 2015 niet veel van zich laten horen maar de Amerikaanse fabrikant lijkt zijn productlanceringen dan ook voor later dit jaar te bewaren. Eerder vandaag verschenen er al geruchten over nieuwe Venue 8 Pro-tablets en nu is het de beurt aan de nieuwe XPS 12.

Volgens het Duitse Giga komt Dell namelijk komende herfst met een nieuwe versie van de XPS 12, een convertible met een afneembaar toetsenbord. Het apparaat zou voorzien worden van een 12-inch display met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en ergens in oktober op de markt moeten verschijnen.

Dell-XPS-12

De XPS zou volgens gelekte presentaties van Dell beschikken over een ‘UltraSharp 4K Ultra HD Infinity Edge touch display’ en een onderdeel daarvan zijn de zeer slanke randen rondom het scherm. Verder zou het display beschikken over een helderheid van 400cd/m2. De convertible komt volgens het gerucht ook met een usb-c-poort, een Thunderbolt 3-aansluiting, een 8 megapixel en een 5 megapixel camera, een stylus en een toetsenbord dat beschikt over achtergrondverlichting voor de toetsen.

Dell zou verder werken aan diverse accessoires voor de XPS 12, waaronder een usb-c-adapter en een dockingstation. Het geheel draait natuurlijk op Windows 10-software. Wanneer de Dell XPS 12 daadwerkelijk verschijnt en wat ervoor betaald moet worden is op dit moment nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.