Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie games mag je niet missen in september

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie games die vlak voor of al in september zijn uitgebracht; spellen die je niet mag missen op je tablet. Twee spellen op de lijst bieden in elk geval een ongewone ervaring aan de speler aan.

Lara Croft GO (4,99 euro)

Mocht je al bekend zijn met de game Hitman Go, dan zal Lara Croft Go geen hoge instapdrempel hebben. Heb je die game echter niet gespeeld en ken je Tomb Raider voornamelijk vanwege het klimmen, klauteren en overleven, dan moet je wel even wennen aan deze turn-based-ervaring, die er ook nog eens heel anders uitziet dat ouderwetse en moderne Lara Croft-spellen. Desondanks stellen de eerste ervaringen met de game ons hoopvol, omdat de ontwikkelaar het is gelukt het echte Tomb Raider-gevoel te behouden.

  • Lara Croft GO

Framed (2,99 euro / 4.99 euro)

Framed is een bijzonder spel, omdat het gepresenteerd is als een stripboek – maar dan een bewegend stripboek. In Framed kruip je in de huid van een detective terwijl hij ogenschijnlijk rudimentaire puzzels oplost. En natuurlijk het verhaal achter de moordzaak naar boven haalt. Jij als speler hebt de regie in handen als het om de verloop van de gebeurtenissen in het verhaal gaat, omdat je de mogelijkheid bezit de verschillende vakjes uit het stripboek van positie te laten wisselen. Het voelt aan als een fris en origineel concept.

  • Framed

Gathering Sky (3,32 euro / 2,99 euro)

Gathering Sky is een minimalistische game die het niet moet hebben van actie, explosies of scheldwoorden, maar juist het tegenovergestelde van al die dingen. In dit spel heb je de taak om een zwerm vogels bij elkaar te houden, terwijl de groep alleen maar groeit. Mocht de gameplay je te saai klinken, dan hebben we goed nieuws: terwijl de vogels mee zweven in de richting van de wind, zweef jij mee op de maat van de muziek, terwijl de prettige achtergrondmuziek zijn werk meer dan prima doet en je constant rustig houdt.

  • Gathering Sky

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.