Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Disney Infinity 3.0 Toy Box nu verkrijgbaar op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 10:14 CategorieAndroid

Disney heeft bekendgemaakt dat de open wereld / sandbox game Disney Infinity 3.0 Toy Box vanaf nu te downloaden is op Android en iOS. De nieuwste versie van Disney Infinity brengt niet alleen verbeteringen, maar ook nieuwe personages met zich mee.

Disney Infinity: Disney, Star Wars en Marvel in één game

Disney heeft zijn open wereld avonturenspel Disney Inifity 3.0 officieel gelanceerd in de App Store en Google Play. Disney Infinity is een game waarin de personages van Walt Disney, Star Wars en Marvel (aangezien beide franchises eigendom zijn van Disney) samenkomen in een wereld die je zelf kunt vormgeven en vullen met de personages die jij leuk vindt. De 3.0-versie voor mobiele apparaten brengt niet alleen een hoop verbeteringen onder de motorkap met zich mee, maar uiteraard ook flink wat nieuwe personages.

Net zoals op de spelcomputers kun je fysieke speeltjes, die je in de winkel koopt, inladen in de game. Dat doe je niet door gebruik te maken van nfc-technologie, helaas, maar door het invoeren van een speciale code, die je krijgt bij de aanschaf. Zo vul je het spel met één van de tachtig beschikbare personages. Daarnaast biedt de 3.0-versie een geheel nieuwe Hub-modus, waar je niet alleen allerlei leuke activiteiten kunt doen, maar waar je ook je eigen wereld kunt delen en de werelden van andere mensen kunt downloaden.

Mocht je nou helemaal geen poppetjes hebben gekocht, dan biedt Disney Infinity wekelijks drie personages aan die je kunt ‘lenen’. Mocht je al wel personages hebben ingeladen in de 2.0-versie, dan kun je die terughalen door in te loggen met je bestaande profiel.

  • Disney Infinity 3.0 Toy Box
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.