Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is de echte easter egg binnen Android 6.0 Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 18:29 CategorieAndroid

Elke versie van Android heeft zo zijn eigen easter egg en vandaag is bekend geworden welke easter egg we kunnen verwachten in Android 6.0. Het is er eentje die ons bekend voorkomt, omdat hij verdacht veel lijkt op de easter egg van Android 5.0 Lollipop.

Android 6.0 Marshmallow: dit is de easter egg

Het is altijd even een dingetje: de easter egg binnen de nieuwe Android-versie. Elke versie van het besturingssysteem heeft zijn eigen variant en mettertijd worden de paaseieren steeds interactiever. Vorig jaar kregen we in Android 5.0 Lollipop de mogelijkheid om een versie van Flappy Bird te spelen en dit jaar… krijgen we dezelfde mogelijkheid, maar dan met een geüpdatete vormgeving. We spelen nog altijd met Andy de Android en moeten ons nu door blokken navigeren die de vorm hebben aangenomen van een marshmallow.

android-6-0-easter-egg

Voordat we deze easter egg te zien kregen, hadden enkele andere Android-gerelateerde website een andere easter egg naar buiten gebracht. Waar we hoopten blijkt nu waarheid te worden: dit bleek slechts een placeholder te zijn. De easter egg in kwestie was een ventje die zijn schouders ophaalt. Op het internet wordt het poppetje her en der gebruikt, in tal van situaties. Je kunt hem gebruiken om aan te geven dat je niet weet wat je wil eten, wanneer iemand dat vraagt in een chatgesprek. Of je kunt er iemand flink mee trollen natuurlijk.

Je vindt deze easter eggs vrijwel altijd op dezelfde plaats binnen Android. Wanneer je onder instellingen op het Android-versienummer tapt en een aantal keer blijft tappen, dan verschijnt de easter egg vanzelf in beeld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.