Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Drie nieuwe Amazon-tablets krijgen microSD-kaartgleuven’

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 10:22 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgen de volgende drie nieuwe, nog aan te kondigen Amazon-tablets allemaal ruimte voor het invoeren van een microSD-kaart. Eerder dook dit gerucht al op, maar toen werd er slechts nog gesproken over één Amazon-tablet die dit zou krijgen.

Amazon en microSD-kaarten

Het lijkt erop dat Amazon op het punt staat enkele nieuwe Fire-tablets uit te brengen, aangezien er een nieuw gerucht is ontstaan over de mogelijk aanstaande line-up. Het verhaal dat nu de ronde doet is dat Amazon drie nieuwe tablets wil uitbrengen, die alle drie ondersteuning aanbieden voor microSD-kaarten. Dat is een optie die de tablets van het merk tot op heden nog niet hebben gehad. Dit is niet de eerste keer dat het gerucht voorbij komt: eerder werd er al gesproken over tenminste één tablet die een microSD-kaartgleuf zou krijgen.

Voor de duidelijkheid: het gaat in totaal om drie nieuwe tablets. Niet deze drie plus de eerder verschenen tablet. Niets is momenteel echter nog zeker, aangezien Amazon zelf niets naar buiten heeft gebracht. De tablets zijn al wel langsgekomen bij de FCC, het Amerikaanse overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor alles telecommunicatie, onder bedrijfsnamen die niets met Amazon te maken lijken te hebben. Amazon gebruikt deze namen om ervoor te zorgen dat producten niet te vroeg in het nieuws verschijnen. Maar dat lijkt niet te lukken.

Het is opvallend dat Amazon tablets met microSD-kaartondersteuning zou willen uitbrengen. Het bedrijf heeft namelijk enkele clouddiensten, bijvoorbeeld voor opslag en video, die het aan de man wil brengen. Met meer beschikbare ruimte op de hardware, lijken mensen wellicht minder snel geneigd dat te doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.