Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EA’s FIFA 16 Ultimate Team nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2015, 10:46 CategorieAndroid

Electronic Arts heeft de game FIFA 16 Ultimate Team officieel uitgebracht voor Android en iOS. Het spel is gratis te downloaden voor beide platformen en biedt – volgens zijn eigen uitgever uiteraard – ‘verbluffende graphics op tablets’ aan.

FIFA 16 Ultimate Team nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Enkele maanden geleden kondigde EA officieel de game FIFA 16 Ultimate Team voor Android en iOS aan en vanaf vandaag kun je de game dan downloaden voor je mobiele apparaat. In het spel kun je een team opbouwen en managen met de spelers die je wil: je hebt daarvoor de keuze uit meer dan tienduizend spelers en vijfhonderd clubs. Met dat team kun je vervolgens het veld betreden en verschillende opdrachten voltooien, maar ook toernooien meer winnen en natuurlijk even snel een potje tussendoor spelen.

Het mooiste aan FIFA 16 voor mobiele apparaten, is dat het vanaf de grond af aan opgebouwd is voor mobiele apparaten. Dat resulteert in graphics die op dit moment bijna niet mooier kunnen op mobile en gameplay die echt geënt is op een touchscreen. Er is echter wel een dingetje voor Android-eigenaars: niet alle tablets werken prettig met deze game. De ontwikkelaar geeft aan dat de meest moderne toestellen geen problemen hoeven tegen te komen, maar oudere modellen dus wel. Oh en je hebt 1,4GB aan vrije schijfruimte nodig.

 • FIFA 16 Ultimate Team
 • Delen:

Reacties

 1. Remco
  28 september, 2015 om 10:44

  Het spel installeerde ook niet op iPad 4…

 2. Susan
  08 november, 2015 om 20:42

  Ik kan op de Samsung tab e de fifa 16 app niet downloaden. Moet toch wel kunnen?

 3. Jurgen de potter
  02 juni, 2016 om 9:13

  fifa 16 ultimate team
  Lukt op mijn Samsung galaxy tab s2 8.0 niet
  Iemand raad
  MAG
  JURGEN

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.