Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste aflevering Minecraft: Story Mode verschijnt 15 oktober

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2015, 16:25 CategorieAndroid

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat we Minecraft: Story Mode vanaf 15 oktober kunnen downloaden voor Android en iOS. De game komt iets eerder uit voor de andere, grotere spelcomputers van dit moment.

15 oktober verschijnt Minecraft: Story Mode

Telltale Games, bekend van onder meer The Walking Dead en The Wolf Among Us, heeft bekendgemaakt wanneer we het volgende verhaalgedreven avonturen spel mogen verwachten. De game Minecraft: Story Mode verschijnt namelijk op 15 oktober 2015 voor zowel Android en iOS, terwijl de consoleversies vanaf 13 oktober verkrijgbaar zijn. Eerst is de PlayStation aan de beurt, terwijl een dag later iedereen met een Xbox de eerste aflevering van deze nieuwe serie kan binnenhalen en spelen. Ook kun je meteen een season pass kopen.

Minecraft: Story Mode wordt samen met Mojang Games gemaakt, de originele ontwikkelaar van de game en inmiddels eigendom van Microsoft, en laat ons de wereld van Minecraft op een geheel andere wijze verkennen. Net zoals de andere spellen van Telltale, wordt Minecraft: Story Mode ook een episodische, verhaalgedreven game met point-and-click-elementen. In totaal mogen we vijf afleveringen binnen deze serie verwachten. Maar wanneer aflevering twee, drie, vier en vijf verschijnen, heeft de ontwikkelaar nog niet bekendgemaakt.

Een opvallend detail is dat spelers voor het eerst kunnen kiezen of ze met een vrouwelijk of mannelijk personage willen spelen en dat de mogelijkheid bestaat die personages zelf aan te passen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.