Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eigenaren Asus ZenPad-tablets krijgen geld terug bij defect binnen garantie

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2015, 11:41 CategorieAndroid

Asus heeft eerder dit jaar de garantie voor zijn tablets uitgebreid waardoor eigenaren van een Asus-laptop bij een defect dat onder de garantie valt hun aankoopbedrag terugkrijgen. Vanaf vandaag wordt deze uitgebreidere garantie ook toegepast op de nieuwe ZenPad-tablets van de Taiwanese fabrikant.

Asus Reliability-programma

Voor de ZenPad-tablets geldt dezelfde regeling als voor alle Nederlandse Asus-laptops. Wanneer een ZenPad in het eerste jaar een technisch defect vertoont dat onder garantie gerepareerd moet worden, krijgt de eindgebruiker bovenop de gerepareerde tablet ook het aankoopbedrag vergoed. De extra garantie, beter bekend als het Reliability-programma, is geldig voor alle ZenPads die tussen 1 oktober 2015 en 31 december 2015 in Nederland worden aangeschaft.

Net zoals bij notebooks, hoef je de aangeschafte tablet slechts éénmalig te registreren. Dat dient wel binnen vijftien dagen na aanschaf te gebeuren. Deze garantieregeling is het resultaat van een samenwerking tussen ASUS Benelux en Intel Nederland.

Asus ZenPad-tablets

In augustus introduceerde Asus vier nieuwe ZenPads, variërend in formaat van 7-inch tot 101-inch. Het topmodel is de Asus ZenPad S 8.0, met hoge resolutie scherm. Eerder deze maand hebben we de andere 8-inch tablet, de ZenPad 8.0, uitgebreid getest. Dit model komt met een verwisselbare achterzijde en verschillende interessante covers.

 • Delen:
Asus ZenPad S 8.0 (Z580C)
Android Lollipop (5.0)

Reacties

 1. Noëlla Bryssinck
  27 augustus, 2016 om 23:37

  Ik werk met wifi. (ik heb geen keuze). Mijn laptop werkt prima. Uw Asus vertikt het om youtube te openen : de zin : geen netwerkverbinding. Veel touchen werken niet. Ik wil deze ASUS Zenpad (Z370C) terugzenden en het geld dat ik eraan gespend heb terug op mijn rekening terug gestort krijgen.

  Het touch screen werkt ook niet naar behoren. Ik stuur maandag het tablet terug en wil graag het geld dat ik eraan besteed heb terug krijgen. Rekening : 4030 5150 0273 6018.

  Mijn adres :

  Noëlla Bryssinck,
  Aldea de la Cuevas 149 (buzon 114-, Benidoleig, Alicante,España

  España/

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.