Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Electronic Arts haalt populaire games uit App Store

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2015, 10:02 CategorieApplicaties

De Amerikaanse speluitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat er een aantal populaire games uit de App Store zijn gehaald. Wilde je nog altijd één van de games in dit bericht spelen, dan heb je helaas pech wanneer je een iPhone of iPad thuis hebt liggen.

Electronic Arts haalt games uit App Store

Electronic Arts, een bekende speluitgever van games als Need for Speed, De Sims en Mass Effect, heeft laten weten dat er een aantal games uit de App Store van Apple zijn gehaald. De onderstaande spellen zijn sinds 1 september 2015 niet meer te downloaden vanuit de digitale winkel voor iPhone en iPad, maar wanneer je ze ooit eens gekocht en toch verwijderd hebt (om wat voor reden dan ook), dan ben je nog wel in staat de games opnieuw te downloaden. Heb je de games niet gekocht in het verleden? Dan heb je helaas pech.

 • Bejeweled 2
 • Burnout™ CRASH!
 • Dead Space
 • Don’t Fall Off
 • Flight Control
 • Flight Control Rocket
 • Fly With Me
 • Lemonade Tycoon
 • MASS EFFECT™ INFILTRATOR
 • MMA by EA SPORTS™
 • Need for Speed Shift
 • Real Racing
 • Sims Medieval by EA
 • Skate It by EA
 • Spore™ Creatures
 • Spore™ Origins
 • SPY Mouse

Electronic Arts heeft geen reden gegeven voor het verwijderen van de games, maar het zal ongetwijfeld te maken hebben met het idee dat de spellen geen geld in het laatje brengen. En aangezien iOS 9 aanstaande is en game-ontwikkelaars daardoor nieuwe updates moeten doorvoeren voor hun bestaande applicaties (en dat ook weer geld kost), is het geen vreemde gedachte om te bedenken dat dit de reden is dat we ttels als Mass Effect en Need for Speed niet meer op iPhone en iPad kunnen spelen. Konami ging EA eerder al voor.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.