Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Elk jaar een nieuwe iPhone? Apple helpt je met dit abonnement

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2015, 10:35 CategorieApple

Zou je graag elk jaar een nieuwe iPhone willen hebben maar is dat wat teveel van het goede kijkend naar je budget? In de VS introduceert Apple hiervoor de oplossing. Het bedrijf komt met het iPhone Upgrade Program waarmee je tegen een vast bedrag per maand elk jaar van de nieuwste Apple-smartphone kunt genieten.

Het iPhone Upgrade Program biedt gebruikers elk jaar een nieuwe iPhone, die niet gebonden is aan een specifieke provider. Je kiest voor een specifieke iPhone-versie, kiest vervolgens de provider die je wilt en betaalt daarna Apple elke maand een vast bedrag. Daarbij zit AppleCare+, waarmee schade aan je smartphone verholpen wordt, inbegrepen in het abonnement.

Het abonnement begint bij zo’n 32 dollar per maand, wanneer je kiest voor de iPhone 6S. De iPhone 6S Plus kost je minimaal 36,58 dollar per maand. Je zit er echter minimaal 24 maanden aan vast maar krijgt dan wel elk jaar de nieuwste smartphone van het bedrijf. Je bent dus niet meer afhankelijk van het abonnement dat je bij je provider afgesloten hebt.

Momenteel wordt het iPhone Upgrade Program alleen in de Verenigde Staten gelanceerd. Wanneer Apple het abonnement naar Europa brengt is vooralsnog onduidelijk.

Lees meer over de nieuwste smartphone van Apple; de iPhone 6S Plus, met Touch 3D scherm, een nieuwe vingerafdrukscanner en een vele betere camera.

  • Delen:
Apple iPhone 6 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.