Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Er komt nog een Five Nights at Freddy’s-game aan

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2015, 11:10 CategorieAndroid

De maker van de populaire Five Night’s at Freddy’s-franchise heeft aangegeven dat er een nieuwe game op komst is voor de serie. Maar dit spel zal volledig anders zijn dan je tot nu toe gewend bent – er wordt zelfs een compleet ander genre aangedaan.

Rpg van Five Nights at Freddy’s op komst

Hoewel de maker van de populaire serie Five Nights of Freddy’s aangaf dat het officiële vierde deel, die nu verkrijgbaar is voor Android en iOS, de laatste in de serie zou zijn, betekent dat niet dat Scott Cawthon klaar is met die enge beren en andere dieren. Sterker nog Cawthon heeft laten weten al aan een nieuwe game in de franchise te werken, genaamd FNAF (Five Nights at Freddy’s) World. Dat heeft de bedenker laten weten op de Steam-pagina van Five Nights at Freddy’s 4, in een korte statement die we hieronder quoten.

It will not be a horror game, but a role playing game where you create a party using the huge selection of characters from the FNaF games, including the classic, withered, toy, phantom, and nightmare versions. I’ve been working steadily on characters and hope to start on enemy models next week.

Dit wordt dus een geheel nieuw spel, die niet in het horrorgenre zal passen. De game zal uiteindelijk worden uitgebracht voor pc, Android en iOS. Eerder gaf Cawthon aan een verrassing tijdens Halloween te hebben en dat zou eigenlijk de demo van dit nieuwe spel zijn, maar die deadline gaat de designer niet halen. Desondanks wilde hij de fans toch al iets meegeven van zijn nieuwe project. Het hoofdverhaal van Five Nights at Freddy’s is nu voorbij, maar er is nog genoeg lore (verhalen en andere info) om een interessante rpg op te bouwen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.