Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Keep nu beschikbaar voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2015, 10:00 CategorieApplicaties

De handige applicatie Google Keep is vanaf nu ook beschikbaar voor iPhone en iPad. Met Google Keep houdt je overzichtelijk notities bij. Ook kun je heel snel lijstjes maken door snel wat op te schrijven of door de woorden in te spreken.

Download Google Keep nu voor iPad en iPhone

De Google Keep-applicatie is misschien wel één van de handigste apps die Google heeft uitgebracht, omdat het idee erachter zo simpel is. Met Google Keep kun je heel snel notities en aantekeningen maken, evenals lijstjes. Ook kun je foto’s toevoegen aan die geheugensteuntjes, zodat je de notities in kwestie bijvoorbeeld sneller kunt terugvinden op het scherm. Wat helemaal handig is, is dat Google Keep automatisch alle informatie synchroniseert op alle apparaten waar je de app op geïnstalleerd hebt, zodat je nooit meer iets hoeft te vergeten.

Ook bestaat er een dedicated website voor de app, keep.google.com, waar je je opgeslagen informatie op kunt terugvinden. Natuurlijk zijn er tal van andere applicaties die je helpen notities en dergelijke te maken en die zijn ongetwijfeld ook uitgebreider – Google Keep valt echter op vanwege zijn simpelheid en gemak, omdat er geen smart apparaat bestaat waarop je Keep niet kunt gebruiken. De app is vanaf nu ook verkrijgbaar op iPad en iPhone en is gratis te downloaden vanuit de App Store van Apple, via de onderstaande downloadlink.

  • Google Keep
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.