Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Klok laat je nu het alarmvolume aanpassen

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2015, 9:28 CategorieAndroid

De officiële Google Klok is wederom voorzien van een nieuwe functie: je kunt nu het volume van het alarm aanpassen. De Google Klok is verkrijgbaar in Google Play voor iedereen die tenminste Android 4.4 of hoger heeft geïnstalleerd.

Google Klok laat je nu het alarmvolume aanpassen

Google blijft tweaken aan de officiële Google Klok-applicatie. Klok heeft nu een nieuwe versie op zijn naam staan, met het versienummer 4.2, die nu elk moment op je Android kan arriveren. Je kunt de app downloaden uit Google Play wanneer je tenminste Android 4.4 hebt geïnstalleerd en krijgt daarmee toegang tot een nieuwe functie: de mogelijkheid om het alarmvolume aan te passen.Je kunt nu instellen dat het alarm steeds harder wordt afgespeeld naarmate er meer tijd verstrijkt – een feature die veel andere klok-apps hebben.

Daarnaast heeft Google nog wat visuele dingen aangepast. Zo heb je nu altijd toegang tot het menu van de app, ongeacht de functie die je op dat moment gebruikt. Voorheen was het zo dat je dat menu, de drie stippeltjes, alleen kon bereiken vanuit de klok, maar dat is nu dus anders. Ook is de navigatiebalk nu doorzichtig (wanneer je Android 5.0 of hoger hebt) en zijn alle icoontjes binnen de applicatie kleiner gemaakt. De laatste grote aanpassingen is dat je nu een apart alarmgeluid kunt instellen voor je alarm en timers.

Je kunt de klok via de onderstaande link downloaden. Mocht je niet kunnen wachten op de nieuwste features en heb je de update nog niet? Dan kun je de laatste versie van het apk-bestand binnenhalen via APK Mirror.

  • Google Klok
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.