Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google kondigt nieuwe functies voor Google Photos aan

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 20:56 CategorieAndroid

Google heeft tijdens zijn najaarspresentatie bekendgemaakt welke nieuwe functies Google Photos-gebruikers kunnen verwachten. Eén van die functies is de Chromecast-ondersteuning die ons eigenlijk werd ontnomen met de introductie van de app.

Dit kun je straks met Google Photos

Google heeft tijdens zijn najaarspresentatie laten zien wat Google Photos-gebruikers mogen verwachten van de applicatie. In de komende maanden wordt de app namelijk geüpdatet met enkele nieuwe en bekende features, zoals Chromecast-ondersteuning. Toen Google Photos nog onderdeel was van Google+, had de app al beschikking over Chromecast-ondersteuning, maar die functie werd eruit gesloopt toen Photos werd gescheiden van het sociale netwerk. Met deze support kun je nu ook je foto’s op je televisie laten zien (met een Chromecast).

Daarnaast wordt Google Photos in de komende maanden van de onderstaande functies voorzien.

  • Je kunt straks je album delen met de mensen met wie je hem wil delen. Iedereen kan foto’s toevoegen en wanneer dat gebeurt, dan krijgt iedereen een notificatie. Iedereen die meewerkt aan een album moet wel eerst worden uitgenodigd.
  • Je kunt straks ook mensen ‘labelen’. Je kunt namen aan de gezichten op de foto toevoegen, zodat je later op de naam van de persoon de foto kunt terugvinden.

Naast de bovenstaande onthulling, heeft Google nog meer aangekondigd. Naast niet één, maar twee Chromecast-modellen, natuurlijk ook de Huawei Nexus 6P, de Google Pixel C-tablet en alles dat je nog over Android 6.0 moest weten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.