Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google Pixel C is een premium 10 inch Android-tablet’

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 9:51 CategorieAndroid

Google zou werken aan een nieuwe Android-tablet met een scherm van tien inch en een afneembaar toetsenbord, genaamd de Google Pixel C. Dit zou dus een Google-tablet kunnen worden die niet onderdeel is van de Nexus-familie.

Google Pixel C: een Chromebook, maar dan anders?

Naar verluidt werkt Google momenteel aan de Google Pixel C: een 10 inch Android-tablet met een afneembaar toetsenbord. Kijkend naar de naar Pixel denk je misschien aan een Chromebook, maar dat is het dus niet; deze tablet krijgt namelijk niet het Chrome OS met zich mee. Daarnaast zou het grote verschil niet alleen het OS zijn, maar ook de kwaliteit en de prijs van het apparaat. Niet dat de Chromebooks nou heel goedkoop zijn, maar deze Android-tablet zou het woord premium naar een hoger niveau moeten tillen.

Er zijn nog niet veel specs beschikbaar, maar de specs die beschikbaar zijn, schreeuwen nog niet ‘high-end’.De tablet zou een metalen omhulsel krijgen en een scherm van 10,2 inch, evenals een pixeldichtheid van 302 ppi. Onder de motorkap zouden we een Nvidia Tegra X1 en 3GB aan werkgeheugen aantreffen. Ook zou de Pixel worden voorzien van Android 6.0 Marshmallow en usb type-c en daar houdt de informatiestroom op. Mogelijk kondigt Google de tablet vanavond aan, tijdens een perspresentatie.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.