Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play gift cards vanaf 16 oktober ook in Nederland te koop

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 16:48 CategorieAndroid

We wachten er al jaren op maar volgende maand is het dan eindelijk zover; vanaf 16 oktober kun je ook in Nederland cadeaukaarten voor de Google Play Store kopen en zo een app, een spel, een film of muziek cadeau doen aan iemand. De Google Play gift cards moeten bij verschillende retailers in de schappen komen te liggen.

iOS-gebruikers kunnen al jaren naar de winkel voor de bekende iTunes-kaarten en zo zichzelf of een ander een tegoed cadeau doen waarmee content uit iTunes gekocht kan worden. De collega’s van Androidworld weten vandaag te melden dat de Google Play gift cards op 16 oktober eindelijk ook in Nederland te verkrijgen zijn. In buurlanden België en Duitsland kunnen Android-gebruikers al langer naar de winkel voor deze cadeaubonnen.

Maar een tegoed cadeau geven is niet het enige voordeel van de Google Play gift cards. Veel mensen hebben er namelijk moeite mee om hun credit card aan de Play Store te hangen, of hebben geen credit card, en daardoor kunnen ze geen apps kopen. Met de Google Play gift cards wordt dit probleem verholpen want je kunt simpelweg tegoed kopen waarmee je apps, games, muziek, films en boeken kunt aanschaffen. Helaas is het niet mogelijk om content waarvoor een abonnement nodig is met dit tegoed te kopen.

De Google Play gift cards verschijnen vanaf 16 oktober bij de grotere Nederlandse winkels. De kaarten komen met een waarde van 15, 25 of 50 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Irene
    20 september, 2015 om 20:45

    Mooizo kan ik ze binnenkort is zelf gaan halen inplaats van http://igiftcards.nl

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.