Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Halo: Spartan Strike synct progressie tussen iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 11:44 CategorieApplicaties

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de game Halo: Spartan Strike nu de progressie tussen iPhone en iPad kan synchroniseren. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot de laatste save, of je nu op iPhone of op iPad speelt.

Halo: Spartan Strike-spelers op iOS kunnen achievements halen

Microsoft heeft de game Halo: Spartan Strike (voor iOS) voorzien van een ontzettend handige update. Je kunt nu namelijk een game starten op je iPhone of iPad en daarna verdergaan op een andere iPhone of iPad, mits je natuurlijk bent ingelogd met je Microsoft-account. Ook zijn iOS-bezitters nu in staat achievements te behalen binnen de game. Al deze functies waren al beschikbaar op de eigen platformen van Microsoft, waar je de game op Windows Phone, Xbox en Windows 8 (en nu Windows 10) kunt spelen, met dezelfde save.

Halo is een serie van Microsoft die al jaren meegaat. Sinds de eerste Xbox van Microsoft toont de first-person shooter-serie aan wat de hardware van Microsoft in huis heeft. Zowel qua graphics als online mogelijkheden. Omdat Halo een eigen franchise van Microsoft is, is dat niet vreemd. De mobiele versies van Halo zijn in Nederland gemaakt door de Amsterdamse studio Vanguard Games en geoptimaliseerd voor het touchscreen. Dat betekent dat we nu geen first-person shooter spelen, maar een topdown strategisch schietspel voor Halo-actie.

Je kunt Halo: Spartan Strike downloaden uit de App Store, voor een bedrag van 5,99 euro.

  • Halo: Spartan Strike
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.