Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hipstamatic brengt grote update voor iOS 9 uit

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 10:26 CategorieApplicaties

De populaire fotobewerkapplicatie Hipstamatic heeft een grote update uitgebracht, die nu de functies van iOS 9 ondersteunt. Ook deze app zet de vierkante foto opzij en presenteert de gebruiker meerdere opties voor de grootte van je foto.

Hipstamatic maakt gebruik van iPhone 6s Plus-functies

Voordat we Instagram hadden, bestond Hipstamatic al. Deze app heeft nog steeds een loyale fanbase, die nog niet vergeten is door de ontwikkelaar. Daarom is er nu een grote update voor Hipstamatic beschikbaar, die de app optimaliseert voor iOS 9 en functies die je alleen op de iPhone 6s (Plus) tegenkomt. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de twaalf megapixel-camera van dat toestel en kun je zelf kiezen welke grootte en welke resolutie voor je foto geschikt is. Met 3D Touch kun je snel je foto’s bewerken en je favoriete effecten bereiken.

Met de ProMode kun je zelfs aspecten zoals de scherpte, het witbalans, de exposure, sluitersnelheid, ISO en aspect ratio aanpassen. Ook is er nu de Darkoom Suite, die gebruikers meer dan twintig functies aanbiedt om foto’s te bewerken. Je hebt direct de beschikking over twaalf pre-sets, maar kunt natuurlijk ook je eigen preferenties invullen en opslaan. Daarnaast zijn er ook nog enkele mogelijkheden te koop via in-app-aankopen. Mocht je al die nieuwe functies nou niets vinden, dan is er ook nog altijd de Hipstamatic Classic-modus.

Hipstamatic is nu tijdelijk gratis te downloaden uit de App Store.

iOS 9 is sinds woensdagavond 16 september, zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • Hipstamatic
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.