Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HP kondigt binnenkort HP Envy Note 8 aan’

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 9:45 CategorieWindows

HP schijnt op het punt te staan om een nieuwe tablet binnen de Envy-lijn te lanceren, namelijk de HP Envy Note 8 Windows 10-tablet. Wanneer dit moet gaan gebeuren, is nog onduidelijk; dat het gaat gebeuren, lijkt echter zeker.

Gerucht: HP Envy Note 8 wordt binnenkort aangekondigd

Het schijnt zo te zijn dat HP binnenkort een nieuwe Envy-tablet gaan aankondigen, met een acht inch-scherm, Windows 10, een Intel Atom Cherry Trail-processor en natuurlijk ondersteuning voor toetsenbord en stylus. Het apparaat heet de HP Envy Note 8 en is officieel nog niet aangekondigd door de fabrikant, maar volgens de geruchten hoeft dit niet lang meer te duren. De tablet wordt namelijk genoemd in een aantal documenten op HP’s website en stond zelfs even online, maar is snel offline gehaald. Gelukkig hebben we de Google-cache.

De HP Envy Note 8 beschikt over een Intel Atom x5-8300-processor, een microUSB-poort, microSD-kaartgleuf en heeft ruimte voor een micro-sim-kaart, zodat het ook toegang heeft tot het 4G-netwerk. Verder heeft het een camera van vijf megapixels (met autofocus) en biedt het ondersteuning aan voor een toetsenbord en stylus. Dat toetsenbord dient tevens als een beschermende hoes. Verder zijn er helaas geen details beschikbaar over de HP Envy Note 8, maar als we de geruchten mogen geloven dat kondigt HP hem binnenkort al aan.

Op de afbeelding zien we de HP Envy 15 x2, om een idee te geven van de onaangekondigde tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.