Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HP Spectre x2 12 gaat op Surface Pro-reeks lijken’

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 9:12 CategorieWindows

HP werkt mogelijk aan de HP Spectre X2 12: een Windows-tablet die naar verluidt heel wat wegheeft van een Surface Pro-model. De hybride was heel even te zien op de Zwitserse website van HP, maar is nu weer offline gehaald.

HP Spectre X2 12: de Surface Pro van HP?

HP werkt op dit moment mogelijk aan een Windows-tablet genaamd de HP Spectre X2 12. Deze tablet zou flink gaan lijken op een Surface Pro 3 en was heel even te zien op de Zwitserse website van de fabrikant, voordat de pagina offline werd gehaald. De bovenstaande afbeelding is nog gered en toont ons een hybride tablet met een body van aluminium en een roestvrijstalen, geïntegreerde kickstand. Ook wordt de tablet voorzien van een scherm van 12 inch en zou het een resolutie krijgen van 1920 bij 1080 pixels (full hd).

Daarnaast zou de consument de keuze hebben uit verschillende modellen, aangezien de productpagina mensen in staat stelde te kiezen voor een Intel Skylake Core M5- of M7-processor. Qua werkgeheugen heb je ook de keuze uit 4GB en 8GB en qua intern geheugen kun je kiezen uit 128GB of 256GB. Ook is de tablet voorzien van een acht megapixel-camera aan de achterkant en een vijf megapixel-camera aan de voorkant, evenals een usb type-c-poort. De prijs zou moeten neerkomen op meer dan 1500 euro, inclusief het afneembare toetsenbord.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.