Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP-tablet met ingebouwde kickstand opgedoken bij FCC

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 9:34 CategorieHardware

Er is een onaangekondigde tablet van de fabrikant HP opgedoken, eentje waar blijkbaar een ingebouwde kickstand in zit. De tablet zal mogelijk een scherm van 10,1 inch krijgen en is te zien in de database van de FCC, de communicatiewaakhond van de VS.

Gezien bij de FCC: HP-tablet met ingebouwde kickstand

Deze week is er een onaangekondigde tablet gespot bij de FCC, de Amerikaanse overheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor alles dat met communicatie te maken heeft. Elk product, gericht op communicatie, moet gekeurd worden door de FCC voordat het op de markt mag worden gebracht. Deze HP-tablet heeft, net zoals bijvoorbeeld de Microsoft Surface-serie, een ingebouwde kickstand, zodat je de tablet goed en stevig neer kunt zetten. Verder weten we dat het apparaat het modelnummer HP TPN-Q165 heeft.

hp-tablet-kickstand-fcc

De HP-tablet is voorzien van 4G. Mogelijk krijgt het een scherm van 10,1 inch, maar daar beginnen de speculaties mee. HP heeft namelijk nog niets losgelaten over het apparaat, dat in juli 2015 is ingeleverd voor het proces en in september van dit jaar is goedgekeurd. Dat houdt mogelijk in dat HP binnenkort deze tablet aankondigt, maar dat is dan weer speculatie onzer zijde. Ook weten we nog niet of de tablet Android of Windows krijgt, maar is er wel de tekst ‘one of the first of its kind‘ te lezen. Wat die tekst inhoudt, weet nog niemand.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.