Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Nexus-phablet heet Nexus 6P’

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 9:33 CategorieAndroid

Volgens de nieuwste geruchten gaat de aankomende Huawei Nexus-phablet de naam Nexus 6P krijgen, maar het kan ook nog een werknaam zijn. Op 29 september organiseert Google een persevenement waar het waarschijnlijk de phablet aankondigt.

Gerucht: Nexus van Huawei heet Nexus 6P

De afgelopen maanden weet het internet niet op te houden over de nieuwe Huawei Nexus-phablet. Deze smartphone/tablet-hybride zou het resultaat van de samenwerking tussen Google en Huawei zijn. Een samenwerking die voor beide bedrijven zijn vruchten kan afwerpen: Google moet voet aan wal krijgen in China en hoopt dat via de Chinese ontwikkelaar Huawei te bereiken en Huawei probeert voet aan wal te krijgen in het westen en probeert dat via het Amerikaanse Google voor elkaar te krijgen. Het lijkt een goede match.

Over de nieuwe Huawei Nexus-phablet is dus al veel gezegd, maar het kleine beetje nieuws dat dit weekend naar buiten is gekomen, is wat ons betreft ook nieuw en betreft de naam van de phablet. Naar verluidt heet de Huawei Nexus namelijk Nexus 6P. Waar die P voor staat, is helaas niet bekendgemaakt, maar het zou consumenten in elk geval wel in staat kunnen stellen het verschil tussen de vorig jaar verschenen Nexus en het nieuwe model te kunnen vertellen, simpelweg door de toevoeging van de letter P.

Desondanks kunnen we ook met een werktitel te maken hebben. Nu de aankondiging mogelijk dichterbij komt – Google organiseert op 29 september een persevenement – kunnen we er op rekenen dat er kleine beetjes informatie naar buiten zal komen. Dit is slechts dat eerste beetje daarvan.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.