Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei Nexus straks ook beschikbaar met 128GB geheugen’

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 11:04 CategorieAndroid

Naar verluidt zal de Huawei Nexus-phablet straks onder meer aangeboden worden in een versie van maar liefst 128GB aan opslaggeheugen. Daarnaast zouden er ook varianten met 32GB en 64GB op de markt moeten verschijnen.

Gerucht: Huawei Nexus verschijnt ook met 128GB geheugen

Het lijkt erop dat fabrikanten het idee loslaten dat vlaggenschepen genoeg hebben aan 16GB (of minder) opslaggeheugen. Vorig jaar verscheen de Google Nexus 6 in twee varianten: eentje met 32GB en eentje met 64GB aan opslaggeheugen. En dit jaar zien we die trend misschien wel verder de goede kant op verschuiven, aangezien er een nieuw gerucht over de Huawei Nexus-phablet is verschenen. Consumenten zouden namelijk de keuze hebben uit modellen die 32GB, 64GB of maar liefst 128GB aan intern geheugen hebben.

Mocht dit gerucht kloppen, dan is dit Nexus-apparaat de eerste die de optie voor 128GB presenteert aan de consument. Het is daardoor wel aannemelijk dat de phablet geen microSD-kaartgleuf krijgt, maar wie weet verrast Google ons nog eind september. De verwachting is dat je straks wel vijftig dollar (en misschien ook gewoon euro) betaalt per model met meer intern geheugen. Mocht je dus voor het model gaan met de meeste ruimte, dan kun je dus op een veel hoger prijskaartje rekenen dan het ‘instapmodel’ van 32GB.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.