Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

´iPad Pro en iPad Mini 4 worden op 9 september onthuld´

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2015, 13:54 CategorieApple

Volgens verschillende bronnen gaat Apple tijdens hun grootste event ooit ook de iPad Mini 4 en iPad Pro aankondigen.

iPad Pro

Volgens verschillende anonieme bronnen is Apple van plan om de iPad Pro in November uit te gaan brengen. De grote tablet zou volgende week tijdens Apple´s event op 9 september aangekondigd gaan worden, en eind oktober zou de tablet al besteld kunnen worden. Dat is opmerkelijk nieuws, want eerdere geruchten wezen op een aankondiging in oktober, dichter op de datum dat de iPad Pro daadwerkelijk beschikbaar gaat zijn. Bronnen van 9TO5Mac melden dat Apple op 9 september meer producten gaat onthullen dan ooit. Volgens de anonieme bronnen koos Apple bewust voor het Bill Graham Auditorium met 7000 zitplekken, omdat dit een belangrijk en groot event gaat worden. Verder worden er namelijk twee nieuwe iPhones aangekondigd, de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Ook zou Apple een nieuwe Apple TV aan gaan kondigen, met een compleet vernieuwde interface en abonnements-service.

iPad Mini 4

Het blijft echter niet bij de iPad Pro, want volgens dezelfde bronnen gaat Apple ook de iPad Mini 4 aankondigen. De nieuwe iPad Mini zou een stuk dunner zijn dan zijn voorgangers en gebruik maken van een snellere A8-chip, met ondersteuning voor split-screen apps, geïntroduceerd in iOS 9. Ook weten we dat Apple bezig is met een derde generatie iPad Air, maar die komt pas ergens in 2016 uit. De iPad Pro heeft een groot scherm (12.9-inch) en is gericht op zakelijke gebruikers, draait op iOS 9.1, en ondersteunt het gebruik van een Force Touch stylus. Eerder deze week kwam al het nieuws naar buiten dat de onderdelen voor de iPad Pro deze maand nog verscheept gaan worden. Ook gaat Apple met Cisco samenwerken om de zakelijke markt te veroveren. De enige vraag lijkt dan ook te zijn: kan Apple genoeg iPads produceren om de vraag bij te houden?

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.