Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Pro te groot voor gratis Microsoft Office-apps

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 9:01 CategorieiPad

Mocht je van plan zijn de Apple iPad Pro in huis te halen, let dan wel op: de Microsoft Office-apps zijn niet gratis te gebruiken. En dat heeft alles te maken met het grote scherm van deze iPad: hij is namelijk te groot, aldus Microsoft.

Microsoft: iPad Pro krijgt geen gratis Office-apps

Microsoft is de laatste tijd bezig met een push om zijn nieuwste Office-apps aan de man te krijgen. Deals met verschillende fabrikanten hebben ervoor gezorgd dat de apps nu standaard meegeleverd worden, maar ook het gegeven dat zo’n beetje elk smart toestel onder de 10,1 inch de apps gratis kan downloaden, helpt natuurlijk mee aan het succes. Dat houdt natuurlijk in dat apparaten met een scherm van boven de 10,1 inch geen recht hebben op de Microsoft Office-applicaties, tenzij Microsoft daarvoor een speciale deal gesloten heeft.

En dat is niet het geval met de iPad Pro. Mocht je voornemens zijn deze grote tablet te willen aanschaffen, houdt er dan rekening mee dat je geen recht hebt op gratis Microsoft Office-apps. Dat komt doordat het scherm van deze iPad de 10,1 inch voorbijgaat, waardoor de Pro dus achter het net vist (of beter gezegd: de toekomstige gebruiker vist achter het net). Wel heeft Microsoft er al voor gezorgd dat de apps werken met de nieuwe functies van iOS 9, het besturingssysteem dat standaard geleverd zal worden met de onlangs aangekondigde iPad Pro.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.