Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro verschijnt eind dit jaar, stylus wordt los verkocht’

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 9:41 CategorieiPad

Bronnen die bekend zijn met de plannen van Apple hebben aangegeven dat de iPad Pro later dit jaar verschijn, exclusief stylus en toetsenbord. Die twee accessoires zouden namelijk los verkrijgbaar zijn ten tijde van de release van de grote tablet.

Gerucht: iPad Pro wordt geleverd zonder stylus en toetsenbord

Als het aan de geruchtenmolen ligt, dan krijgen we het druk aanstaande woensdagavond. Apple zou dan niet alleen aankondigingen doen omtrent nieuwe iPhones, mogelijkheden voor de Apple Watch en natuurlijk de nieuwe Apple TV, ook de iPad Pro krijgt daar zijn introductie, evenals de nieuwe en mogelijk laatste iPad Mini. De nieuwste geruchten rondom de iPad Pro melden dat Apple de grote iPad iets later dan gepland gaat uitbrengen, maar dat-ie nog wel voor het einde van dit jaar wordt uitgebracht, exclusief stylus en toetsenbord.

Daarnaast zou de iPad Pro een basismodel krijgen van 64GB, terwijl er ook een duurder model beschikbaar moet komen van 128GB. Het besturingssysteem zou iOS 9.1 moeten zijn en het apparaat zou in drie kleuren moeten verschijnen: goud, zilver en grijs. Daarnaast zou de iPad Pro een chip voor een mobiele internetverbinding krijgen. Het idee achter deze iPad zou zijn dat Apple consumenten de keuze wil geven tussen een Macbook of een iPad Pro, aangezien de Pro ook werkt met een Bluetooth-toetsenbord van het bedrijf.

De term die wordt gebruikt om het scherm van de iPad Pro te omschrijven, is ‘monstrueus’. De Pro zou in staat zijn om twee volledige apps naast elkaar te kunnen laten draaien in landschape mode, in tegenstelling tot de splitscreen-modus op de iPad Air 2. Verder zou de iPad Pro een A9X-chip krijgen, die veel beter zou zijn dan de A8X.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.