Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 6s Plus krijgt resolutie van 1242 bij 2208 pixels’

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2015, 9:32 CategorieiPhone

Volgens een nieuw gerucht krijgt de iPhone 6s Plus een schermresolutie van 1242 bij 2208 pixels, wat hoger is dan bij de iPhone 6 Plus. Ter vergelijking: die phablet heeft een full hd-resolutie vsn 1080 bij 1920 pixels.

Gerucht: een grotere resolutie voor iPhone 6s Plus

Een Chinese geruchtenmaker heeft naar buiten gebracht dat de iPhone 6s Plus een grotere resolutie gaat krijgen dat de iPhone 6 Plus, die momenteel al op de markt verkrijgbaar is. Ook heeft de lekker laten weten dat de schermresolutie van de normale iPhone 6s ook hoger zou zijn dan zijn voorganger. Het is op dit moment moeilijk te controleren of dit klopt. Ten eerste ziet de bron, een vermeende Geenbench entry, er niet heel betrouwbaar uit en ten tweede spreken eerder naar buiten gekomen gerucht dit idee tegen.

Daar waar de aankomende iPhone 6s een schermresolutie van 1125 bij 2000 pixels zou gaan krijgen, krijgt de phablet-variant een resolutie van 1242 bij 2208 pixels. Ter vergelijking: de iPhone 6 heeft een resolutie van 750 bij 1334 pixels, terwijl de iPhone 6s Plus er een heeft van 1080 bij 1920 pixels. Dat zou dus betekent dat we in beide gevallen een behoorlijke vooruitgang zou zien, al betwijfelen we dat deze informatie klopt, niet in de laatste plaats omdat die eerdere geruchten dit dus al meteen tegenspreken.

De verwachting is dat we op 9 september de nieuwe iPhones voorbij zien komen tijdens een presentatie die Apple op woensdagavond Nederlandse tijd zal presenteren.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.