Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 6S Plus vanaf 2 oktober te koop in Nederland’

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2015, 14:24 CategorieApple

Afgelopen week presenteerde Apple de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus, de twee nieuwe smartphones van het bedrijf. Wanneer de toestellen naar Nederland zouden komen was nog onduidelijk maar volgens bronnen uit de telecomwereld in Nederland kunnen we de iPhones op 2 oktober verwachten.

Bronnen uit de telecombranche laten vandaag tegenover iPhoned weten dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus vanaf 2 oktober in de Nederlandse winkels liggen. Een week eerder moeten de pre-orders van start gaan. De prijzen zijn ook nog niet officieel bekendgemaakt maar de verwachting is dat de iPhone 6S begint bij 749 euro en de iPhone 6S Plus bij 849 euro. Hiervoor krijg je de 32GB-variant.

De iPhone 6S Plus is voor ons het meest interessante model dankzij het formaat van 5.5-inch. Het toestel is voorzien van diverse vernieuwingen, waaronder een betere camera met 12 megapixels en Live Foto’s, en de nieuwe 3D Touch-techniek waarmee verschillende drukniveaus onderscheiden kunnen worden. Onder de motorkap zien we nu een Apple A9-processor, een 64-bit-processor terug, vergezeld door een M9-processor die de bewegingen bijhoudt. Beide toestellen draaien op iOS 9-software.

Meer informatie, alle specificaties en alle prijzen vind je op de productpagina van de Apple iPhone 6S Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.