Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G4 Pro zit nog in de pijplijn’

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2015, 10:34 CategorieAndroid

Het schijnt zo te zijn dat LG nog steeds voornemens is een LG G4 Pro uit te brengen – wanneer en in welke vorm, is echter niet bekend. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat de LG G4 Pro straks door het leven gaat als de LG G4 Plus.

Gerucht: LG G4 Pro is nog steeds aanstaande

De populaire lekker op Twitter genaamd @OnLeaks heeft wederom van zich laten horen. Hij schijnt namelijk een foto in handen te hebben van wat mogelijk de LG G4 Pro kan zijn – of in elk geval een verbeterde versie van de bestaande LG G4. De foto in kwestie, die hieronder staat afgebeeld, is behoorlijk wazig en dat zal best met reden zijn, maar daardoor heeft het toch iets minder nieuwswaarde dan zonder die blur eroverheen. Desondanks krijg je dankzij de afbeelding wel alvast de eerste glimp van de onaangekondigde phablet.

lg-g4-pro-blur

De foto toont, volgens @OnLeaks, in elk geval aan dat LG werkt aan een verbeterde versie van de LG G4. Of dat dan de LG G4 Pro is of iets dat de naam LG G4 Plus draagt, laat hij nog even in het midden. Over deze nieuwe LG G4 wordt in elk geval gezegd dat het een scherm van 5,8 inch krijgt, evenals een 2K-resolutie. Ook zou de phablet worden voorzien van een dubbele camera aan de achterkant, zodat er foto’s mee zou kunnen maken die wat meer diepte laten zien. Of dit allemaal klopt, weten alleen de mensen bij LG op dit moment.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.