Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G5 krijgt een Snapdragon 820-processor’

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2015, 9:54 CategorieAndroid

Er zijn wederom geruchten opgedoken over de onaangekondigde LG G5-phablet. De smartphone zou namelijk een Snapdragon 820 krijgen. Daarnaast zou het apparaat ook hardware van Sony aan boord krijgen.

Gerucht: LG G5 krijgt camerasensor van Sony

De LG G4-phablet is nog niet eens een half jaar op de markt, dus is het alweer tijd voor het volgende model – zou je bijna zeggen. Dat houdt het internet over het algemeen niet tegen, dus zijn er al geruchten over de LG G5 verschenen. Dit is echter niet de eerste keer dat de LG G5 in het nieuws komt. Eerder werd namelijk beweerd dat LG dit keer de vingerafdrukscanner zou inwisselen voor een camera die de iris van de gebruiker zou kunnen scannen; gebruikers zouden daarmee onder meer hun telefoon kunnen ontgrendelen.

Deze week verschijnt het onaangekondigde apparaat wederom in het nieuws. De LG G5 zou namelijk een Qualcomm Snapdragon 820 met zich mee krijgen. Het zou in elk geval niet vreemd zijn, omdat het toestel begin 2016 wordt verwacht en daarmee de kans groot is dat het volgende vlaggenschip van welke fabrikant dan ook de nieuwste Snapdragon aan boord kan hebben. Qualcomm heeft namelijk aangekondigd dat de 820 vanaf eind 2015 beschikbaar is en dat betekent dat de eerste toestellen begin 2016 verschijnen met de processor.

Bovendien zou de LG G5 een speciaal gemaakte camera van Sony ontvangen, van maar liefst 20 megapixels.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.