Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG organiseert op 1 oktober een persevenement

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2015, 9:27 CategorieAndroid

De fabrikant LG heeft een aantal Amerikaanse leden van de pers uitgenodigd voor een persevenement dat op 1 oktober 2015 plaatsvindt. Wat het bedrijf daar precies zal presenteren is niet bekend, al zijn er natuurlijk wel geruchten waar we mee aan de haal kunnen.

Persevenement van LG op 1 oktober

LG, de fabrikant van televisies, smartphones, tablets en meer, heeft laten weten dat het bedrijf op 1 oktober 2015 een persevenement gaat organiseren en heeft daarvoor een aantal leden van de pers uitgenodigd. Wat LG echter tijdens die presentatie gaat tonen, is nog niet naar buiten gebracht. Het bedrijf zou inmiddels bijna klaar zijn met de productie van de nieuwe Nexus-smartphones (de LG Nexus 5X), met een scherm van 5,2 inch, maar ook werken aan een nieuwe phablet, genaamd de LG V10. Met een speciaal en extra beeldscherm.

Mocht LG inderdaad op de proppen komen met een phablet die is voorzien van een extra beeldscherm, waarmee je bijvoorbeeld snel berichtjes kunt lezen en verzenden, dan zou dat niet helemaal vreemd zijn. LG brengt namelijk wel eens vaker smartphones en andere producten op de markt waar je je vraagtekens bij kunt zetten, maar het laat in elk geval zien dat het bedrijf niet bang is iets nieuws uit te proberen. Mogelijk toont LG nog een tablet of een smartwatch, maar ook dat is volledig gebaseerd op geruchten en andermans speculatie.

We moeten het dus nog maar afwachten wat LG besluit ons te laten zien op de eerste dag van oktober.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.